Pautan Utama

Portal Memancing Rasmi Malaysia

Jualan Besar Besaran TCE Tackles 2018


Acara tahunan Jualan Besar-Besaran kini kembali untuk tahun2018 dan sedang berlangsung di seluruh cawangan TCE Tackles di Malaysia danSingapura termasuklah dua cawangan yang baru dibuka di Johor iaitu di Mersingdan Kulai.  Acara ini terbuka untuk semuadan boleh dikunjungi secara percuma sehingga 31 Disember 2018.

Jualan Besar-Besaran ini menawarkan pelbagai jenis barangan kelengkapan pancing dan aktiviti luar dengan potongan harga eksklusif buat para pelanggan TCE Tackles. Acara gempak yang sentiasa menjadi buruan para pemancing tempatan ini menawarkan diskaun hebat sehingga 50% untuk barangan kelengkapan pancing dan aksesori terpilih yang terdapat di semua cawangan TCE Tackles. Seterusnya, kepada ahli kad TCE Tackles juga akan mendapat diskaun tambahan sebanyak 7%.

Selain itu, turut berlangsung Karnival Cabutan Bertuah Bonanza kali ke-10 bagi pusingan akhir yang akan diadakan di cawangan  TCE Tackles  Lunas, Kedah pada 29 Desember 2018. Terdapat pelbagai aktiviti menarik menanti kehadiran anda di sana.

Jangan berlengah lagi ayuh datang beramai-ramai ke cawanganTCE Tackles berdekatan anda untuk mendapatkan barangan kelengkapan pancingdengan harga yang terbaik di sepanjang program Jualan Besar-Besaran TCE Tackles2018 ini.

Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi cawangan TCE Tackles yang berdekatan atau hubungi ibu pejabat TCE Tackles Sdn. Bhd di:

PLOT 87-88& 96, Jalan Aman 2,
Taman Industri Makmur, Sungai Seluang,
09600 Lunas, Kedah
 Tel. 04-4844524 / FB : TCE Tackles Sdn Bhd / www.tcetackles.com.my