Pautan Utama

Portal Memancing Rasmi Malaysia

Xzoga World Tour

Acara paling menarik industri memancing tahun 2017 pastinya tidak ketinggalan Xzoga World Tour yang dialu-alukan oleh para peminatnya. Stesen pertama Siri Pamiran Sedunia ini akan berlangsung di negeri Johor Darul Takzim dan bersambungan ke negara-negara jiran.

Berbagai persembahan menarik telah disediakan dalam siri pamiran terunggul ini. Selain mempamirkan liputan penuh produk Xzoga, pelanggan juga akan dapat membeli produk-produk tertentu dengan harga istimewa! Hadiah istimewa juga akan diberikan kepada setiap orang yang hadir pada hari itu. Pelanggan yang berbelanja melebihi jumlah wang tertentu juga akan dihadiahkan sehelai jersey lengan panjang yang cantik dan berkualiti. Jersey ini adalah edisi terhad dan tidak dijual. Peminat Xzoga dinasihat jangan melepaskan peluang keemasan ini!

Pembelian melebihi jumlah tertentu akan mendapat jersey lengan panjang yang bergaya.

Adakah anda seorang pemacing yang handal? Jika betul pergilah ke pamiran dan mencabar mesin memancing khas yang disediakan oleh Xzoga! Xzoga World Tour juga menyediakan berbagai acara lain yang menarik seperti perkongsian ilmu dari pemancing tersohor dan buffet yang menyelerakan. Jangan ketinggalan!

Tarikh:2hb September 2017

Lokasi:Kedai TST Johor

No.46, Jalan Tiram 1/6, Bandar Tiram,

81800 Ulu Tiram, Johor.

Tel: 607-862 8666